Støtteforeningen  Email

Da Nassanga Florences danske venner besøgte skolen i 1997, var det synligt, at der var store økonomiske problemer. Det førte til ideen om at oprette en støtteforening.

 

Den Stiftende Generalforsamling fandt sted søndag den 25. oktober 1998.

Oliviaskolens daglige drift betales udelukkende af elevernes skolepenge. De økonomiske midler fra Støtteforeningen - Oliviaskolens Venner - har været med til at finansiere erhvervelse af skolens grund, indkøb af undervisningsmaterialer og skolemøbler, samt gradvis opførelse af bygninger, herunder også toiletter.

I 1996 blev der undervist i en træbygning, som endda kun delvist var forsynet med et tag. Siden er der opført - og der bliver stadig opført - murede undervisningslokaler. Der bygges med soltørrede og brændte lersten, som fremstilles lokalt.

Støtteforeningen orienteres jævnligt fra Oliviaskolens ledelse om skolens bygningsmæssige og undervisningsmæssige udvikling gennem fotos, regnskaber, eksamensresultater og lignende.

I sidemenuerne kan du se, hvem der er vore sponsorer, hvordan vore vedtægter ser ud, og læse referater fra vore seneste generalforsamlinger.

 
Danish(DK)English (United Kingdom)
RocketTheme Joomla Templates